Op zondag 22 april is er een feestelijk programma in de Feesttent in het Loeffpark in Epe.

Zondagmiddag geeft Wonderwolk Theater om 14:30 uur een voorstelling voor kinderen van de basisschoolleeftijd én hun ouders.

De Wonderwolk neemt je mee naar eeuwenoude Bijbelverhalen en actuele thema’s in een avontuur vol muziek, toneel, theaterliedjes en meer. In het interactieve programma gaan kinderen en volwassenen samen op reis om met elkaar de prachtige boodschap van het verhaal te ontdekken en beleven.

De voorstelling die Wonderwolk zal spelen is: Nu even niet?! Het is een stormachtig avontuur waarin de hoofdrolspeler het laat afweten, en het publiek ervoor moet zorgen dat de boel niet in de soep loopt. Tenminste, dat is de bedoeling! Maar wanneer de hele zaal als bont gezelschap meevaart op een boot, valt de voorstelling alsnog bijna letterlijk in het water. En dan neemt het verhaal een wonderlijke wending…

‘Nu even niet?!’ is een stoere voorstelling vol muziek, eigentijds poppenspel, humoristische theaterliedjes en meespeeltheater. Spelenderwijs ontdekken we van alles over de wonderlijk liefde en trouw van een bijzonder Iemand die in de wolken is met jou, en er alles voor over heeft gehad om ervoor te zorgen dat j niet naar de haaien gaat.

Na de voorstelling mogen de kinderen knutselen en kunnen de ouders genieten van een kopje koffie of thee. Het programma is rond 16:30 afgelopen.

De deur gaan om 14:15 wijd open voor ieder die wil komen, met gratis toegang in de verwarmde tent, drankjes en lekkers en ook vooral een spetterend programma rondom het thema King of kings.